Kanelbullens dag

 
Idag, den 4 oktober, är det kanelbullens dag! Gott!
De ska vi ju fira! Givetvis med hemmagjorda bullar!
 
 
Eftersom vi inte riktigt har fått kläm på om Max är mjölkallergiker än
så använder vi oss av havremjölk och mjölkfritt smör när vi bakar.
Det smakar faktisk precis likadant som med vanlig mjölk och vanligt smör.
 
 
Degen knådas och knådas. Skönt att slippa göra det för hand,
när man har två små att underhålla samtidigt som man bakar.
 
 
Gjorde "vanliga bullar" idag med kanel, vanilj och lite kardemulla som fyllning.
Och istället för att snurra till formen for hand, så de mer ser ut som rosor,
så bara rullade jag ihop degen och skar av. Det blir ju fint det med!

 
Gott med nygräddade bullar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0